Nieuws


De redactie van Aanbod.be houdt u op de hoogte van het actuele nieuws over onze site.


10 augustus 2016: Zoekopdracht opslaan

Het opslaan van een zoekopdracht wordt uitgebreid. Het wordt namelijk mogelijk om een zoekopdracht op trefwoord op te slaan.
Uiteraard krijg je het resultaat hiervan, zoals gebruikelijk, gewoon in de e-mailbox.

3 juni 2015: Nieuwe Facebook-pagina voor Aanbodpagina

Door een technisch probleem met onze vorige Facebook-pagina, hebben wij nu een nieuwe. Hij is te vinden op:
https://www.facebook.com/Aanbodpagina.nl/
Zorg dus dat je de nieuwe Facebook-pagina liked!

8 september 2014: Vandaag is advertentie 10 miljoen geplaatst!

Aanbod.be blijft groeien en groeien! Vandaag keurde onze redactie zoekertje 10 miljoen goed! Hij kwam daarna direct online en wordt gezien door onze duizenden trouwe bezoekers.
update: ook advertentie 10 miljoen heeft alweer een koper gevonden!

10 mei 2013: Binnenkort: Top advertenties!

Ook bij Aanbod.be kun je binnenkort je advertenties aan de top van een rubriek plaatsen. Elke rubriek heeft slecht één positie beschikbaar, dus wees er snel bij! (Dus niet zoals bij die andere marktplaats, waar je eerst door 3 pagina's topadvertenties heen moet)
Houd ons in de gaten en tot snel!

23 mei 2012: 1 miljoen actieve gebruikers op Aanbod.be!

Vandaag haalden wij ons 1 miljoenste actieve lid binnen op Aanbod.be !!! Om 14:30u plaatste 'elenaatje' haar gratis advertentie bij ons en was hiermee ons 1 miljoenste lid! Plaats ook jouw advertentie op:
Plaats ook snel jouw zoekertje op Aanbod.be!

28 februari 2012: 11 Jarig bestaan van Aanbod.be!


Vandaag bestaan Aanbodpagina en TeKoopjes alweer elf jaar! Bij het plaatsen van een zoekertje maak je iedere maand weer kans op een mooie prijs. In de maand Maart verloten we de nieuwste Iphone dus pluis je kasten maar uit en zet alles op Aanbodpagina en TeKoopjes voor deze mooie prijs!
Plaats snel je zoekertje op Aanbod.be!

8 september 2011: ‘Like’ ons op Facebook en val gegarandeerd in de prijzen!


Vanaf vandaag, donderdag 8 September, start de prijzenactie van Aanbod.be! Deze actie duurt vandaag maar liefst 12 uur lang: Van 10.00 uur tot 22.00 uur!
Iedereen met een facebook acount kan ons hier ‘liken’ om prijzen te winnen: www.facebook.com/aanbodpagina

en voor belgië: www.facebook.com/tekoopjes

28 februari 2011: Tien jarig bestaan van Aanbodpagina en Tekoopjes!


Zowel onze Nederlandse site Aanbodpagina.nl als onze Belgische dochter Tekoopjes.be vieren dit jaar hun 10 jarig bestaan! Wij vieren het hele jaar feest met leuk prijzen. Bij het plaatsen van een zoekertje maak je bijvoorbeeld al weken kans op een iPad!

3 januari 2011: Beste wensen voor 2011!


Het voorbije jaar was fantastisch voor Aanbod.be! Wij hebben inmiddels meer dan 800 duizend leden, tevens zijn er in totaal 2.2 miljoen zoekertjes geplaatst op onze site.
Wekelijks krijgen wij leuke berichtjes en mooie zoekertjes binnen van onze leden. Ga zo door en maak er een mooi jaar van, iedereen bedankt!

1 september 2010: Productkenmerken bij elke advertentie!


Sinds april heeft elke subrubriek productkenmerken op Aanbod.be. Dit is goed nieuws want nu heeft bijna elke advertentie één of meerdere toegevoegde kenmerken! Dit maakt het veel makkelijker om lekker te zoeken op Aanbod.be. Een aantal advertentiesites maken ook gebruik van dit soort zoek-filters, maar zijn veel beperkter en dekken slechts enkele rubrieken. Voorbeelden van kenmerken zijn; kleur, merk, model, materiaal, staat, etc.

10 april 2010 nieuw: Zoeken op kenmerken!


Op Aanbod.be maken wij sinds vandaag gebruik van ''kenmerken''. Deze kenmerken helpen je bij het plaatsen van een zoekertje. Voorbeelden van kenmerken zijn; kleur, merk, model, bouwjaar, materiaal, staat, etc. In totaal zijn er 551 verschillende kenmerken verspreid over 2126 rubrieken! Dit heeft als voordeel dat bezoekers de advertenties naar wens kunnen filteren en makkelijker vinden wat ze zoeken! Heb je nog geen kenmerken toegekend aan je zoekertjes? Dan worden de zoekertjes minder goed gevonden en dus bekeken. Zorg dus voor kenmerken bij de zoekertjes!

2 maart 2010 nieuw: Rubriek Agrarisch!


Agrarische artikelen hebben een eigen rubriek gekregen. Plaats dus vanaf nu je tractoren, gereedschappen, werktuigen en koelinstallaties in de rubriek Agrarisch!

4 februari 2010 nieuw: Rubriek Auto-onderdelen!


De auto-rubriek werd echt te groot, daarom hebben wij de onderdelen ondergebracht in z'n eigen rubriek. Zoek dus vanaf nu hier naar je onderdelen: Auto-onderdelen!

1 februari 2010 nieuw: Rubriek Diensten!


Vanaf vandaag vindt je alle Diensten in onze rubriek: Diensten! Probeer dus te voorkomen dat je een dienst per ongeluk in de verkeerde rubriek zet. Mocht je een dienst tegenkomen in een rubriek bedoelt voor producten, meld het dan even aan de redactie. Gebruik hiervoor het linkje: 'Meld deze advertentie bij de redactie' bij elke advertentie.

1 januari 2010 Gelukkig nieuwjaar!


Ook dit jaar hopen we weer op al jullie medewerking en leuke advertenties. Het bezoek maakt Aanbod.be tot een nog grotere advertentiesite. Wij wensen iedereen een prachtig jaar en heel veel succes met de advertenties!

1 november 2009 Handelen in je eigen kennissenkring op Aanbod.be!

Net als op de bekende sociale netwerk-sites, kun je op Aanbod.be contact onderhouden met je directe vrienden en kennissen. Doordat je zaken kunt doen ik je eigen kennissenkring, weet je zeker dat je veilig zaken doet. Spullen kopen bij vrienden van vrienden, dat is nog eens vertrouwd!

16 juni 2009 Handig zoeken op postcode!

Op Aanbod.be is het nu nog handiger zoeken, door de sterk verbeterde zoekopties. Je kunt zelfs zoeken naar artikelen op minder dan 5 kilometer afstand van je huis!

28 mei 2009 Meer dan half miljoen gebruikers op Aanbod.be!

Vandaag heeft gebruiker 500.000 zich aangemeld op Aanbod.be! Het is duidelijk, gratis adverteren is hét alternatief voor de dure zoekertjesites.

Wij danken ale adverteerders voor het vertrouwen in ons!

1 april 2009 Nieuwe lay-out voor Aanbod.be!

Het is geen grap, vanaf vandaag kan elke bezoeker genieten van een meer doeltreffende lay-out. Het overzicht in de lijsten en in het zoekresultaat is sterk verbeterd. Tevens is de zoekertje mooier opgemaakt met meer èn grotere foto's. Wacht dus niet langer, plaats ook jouw zoekertje!

1 maart 2009 nieuwe promotie-middelen via klikpunten!

Koop klikpunten om je advertentie extra op te laten vallen. Met 25 Klikpunten is de advertentie 7 dagen een Topadvertentie, hiermee valt de advertentie extra op bovenin de lijsten! Ook kun je het INTERNETADRES van je website toevoegen aan elke advertentie. Het toevoegen van je website is gratis, vervolgens betaal je enkel één Klikpunt voor elke bezoeker naar je website.

24 december 2008 Meer dan 1 miljoen zoekertjes op Aanbod.be!

Vandaag is zoekertjenummer 1 miljoen geplaatst op Aanbod.be! Het is duidelijk, gratis adverteren is hét alternatief voor de dure zoekertjesites. Vandaag zoekertjenummer 1.000.000 geplaatst, zal 2009 ons nummer 2 miljoen brengen? Wie weet!

Wij danken ale adverteerders voor het vertrouwen in ons en wensen iedereen fijne feestdagen. Graag tot ziens in 2009! Bekijk zoekertjenummer 1 miljoen!

15 december 2008 Veilig adverteren op Aanbod.be

Al enige tijd plaats je op Aanbod.be een zoekertje via een beveiligde lijn, het zogenaamde SSL-certificaat. Dus ook op openbare computers en netwerken zijn je gegevens dus altijd veilig en kunnen niet worden afgeluisterd door kwaadwillenden.

Erg vreemd is het feit dat zowel Marktplaats als Speurders en ook webwinels: Free Record Shop, Kijkshop en Overtoom totaal lak lijken te hebben aan de privacy van haar bezoekers. Bij websites kunnen je persoonsgegevens dus altijd worden afgeluisterd door kwaadwillende hackers, met alle gevolgen van dien. Positieve uitzonderingen zijn er gelukkig ook: Bol, HEMA en Christine le Duc.

Neem geen risico en adverteer veilig op Aanbod.be!
Plaats snel je zoekertje op Aanbod.be!

5 maart 2008 Thuiswinkel Publieksprijs 2008 :: Aanbod.be door naar de volgende ronde!

Het webwinkelend publiek van Nederland heeft de afgelopen twee maanden massaal gestemd op de genomineerde deelnemers van de Thuiswinkel Publieksprijs 2008. Uit meer dan 250 aanmeldingen zijn er 54 genomineerd in 18 categorieën. Maar liefst 180.000 consumenten brachten meer dan 635.000 keer hun stem uit op hun favoriete website.

De Stichting Thuiswinkel Awards heeft bekende gemaakt dat Aanbod.be nog steeds in de race is om de Thuiswinkel Publieksprijs 2008 te winnen. Ook jij kunt nog steeds je stem uit brengen op ons, ga hiervoor naar de volgende link en kies voor ‘Handelsites’:
Lees meer over Aanbod.be in: Twinkle Magazine

woensdag 2 januari 2008 Aanbod.be genomineerd voor de thuiswinkel Awards 2008

Vandaag is Aanbod.be genomineerd voor de thuiswinkel Awards 2008. Breng vanaf nu je stem uit via onderstaande link, dan slepen wij de thuiswinkel Award 2008 binnen.
Kies 'Handelsites' en stem op ons!

woensdag 31 oktober 2001 ziet Aanbodpagina.nl het levenslicht

Op deze dag werd officieel het domein aanbodpagina.nl vastgelegd. Ook Tekoopjes.be, Aanbodpagina.be en Tekoopjes.nl volgden snel.